2011. október 18., kedd

Gergő pedig...

... nagy iramban nő és okosodik és huncutodik. Anna már alig várja, hogy otthon mindenféle gyereknevelős kérdésekben eszmét cserélhessen barátnékkal, anyákkal. :)


Elég cifra meg színes már a szövege, be nem áll a szája, mindent kommentál. Persze a beszédének még sok eleme elég sajátos, de a családtagjaink is nagy részét értik annak, amit mond. (Apropó, itt még nem is említettük az ősz legnagyobb eseményét, miszerint szeptemberben igaziból, élőben meglátogatott minket Gábor családja!!! Nagyon örültünk, kölcsönösen. :) és majd jó lesz innen folytatni decemberben, meg Anna családjával is újra sokat családozni.)
Gergő a környék széles játszótér-választékát is nagyon élvezi (ez egy előnye a sűrűnlakottságnak meg sok embernek, mert a sok gyereküknek szerencsére sok játszóteret is építenek...). Egyre ügyesebben mászik ide-oda, és újabban a rengeteg többi gyerektől is mintha picit kevésbé tartana, felszabadultan is szaladgál már időnként közöttük.


Reméljük, sikerül megjavíttatni gyengélkedő fotógépünket, és további őszi dolgokról is mesélhetünk majd még, képekkel is. Aztán jövünk személyesen is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése